CRM (Customer Relation Management)

Effectiviteit van een CRM-systeem

Een CRM-systeem helpt u bij het managen van uw klant- en relatiegegevens. Een digitale werkwijze om alle 'contactmomenten' met uw klant of relatie vast te leggen en te optimaliseren. Denk aan telefonische vragen, klachten, e-mails, aankopen, wijzigingen, contracten, etc. Waar legt u dit vast en hoe wordt dit opgevolgd? Om het Customer Relationship Management effectief te laten zijn, is het belangrijk dat iedereen binnen de onderneming deze klantgerichte werkwijze aanneemt. Het CRM kan uitgebreid worden met software of cloud applicaties, waarmee u al die klant- en relatiegegevens kunt vastleggen en analyseren. Cbyte kan voor u iedere gewenste CRM-applicatie ontwikkelen.

Soorten CRM-systemen

Er bestaan verschillende soorten CRM-systemen. De functionaliteit varieert van eenvoudige software, zoals Microsoft Outlook, naar meer uitgebreide pakketten, tot volwaardige CRM-applicaties. Cbyte kan u hierin adviseren en kijken welke opties voor u als ondernemer het meeste rendement opleveren. De grote voordelen van een CRM zijn: beter klantbeheer, hogere efficiëntie van personeel, vergroten van financiële info over klanten en verkorten van de verkoopcyclus.


Neem Contact Op

Hier moet een text komen die mensen activeert. Om precies te zijn mensen activeren tot contact opnemen. Bijvoorbeeld door een offerte aan te vragen.

Vraag offerte aan

Cbyte levert maatwerk. Onze specialisten realiseren uw online wensen. Wij bieden een unieke service met een persoonlijk karakter. Dit allemaal tegen een scherpe prijs!

CRM-applicaties

Cbyte ontwikkelt customer webbased CRM-applicaties. Bij deze toepassing wordt zowel de database als CRM-applicatie op uw server geïnstalleerd. Hierdoor zijn de installatie en het onderhoud eenvoudiger en is de software gebruiksvriendelijker. Het is ook mogelijk om de CRM-applicatie niet op de eigen server te installeren maar bij Cbyte onder te brengen. In de cloud dus. Hierdoor hoeft er niets te worden geïnstalleerd en is ook het onderhoud uitbesteed. In plaats van het aanschaffen van software wordt er maandelijks een gebruikerstarief betaald.

© 2019 Cbyte, Alle rechten voor behouden.