Maatwerk

Online applicaties

U kunt Cbyte voor iedere denkbare online applicatie inschakelen. Zijn er bedrijfsprocessen die u graag geautomatiseerd zou zien? Bijvoorbeeld een urenregistratiesysteem of een personeelsplanning. Cbyte beschikt over de juiste expertise en levert maatwerk aan al zijn opdrachtgevers. In elke branche en op iedere afdeling zijn er bedrijfsprocessen die veel efficiënter ingericht kunnen worden. Complexe administratieve trajecten kunnen door Cbyte geautomatiseerd worden, waardoor alle taken sneller en effectiever verlopen. Bovendien zijn alle processen online (in the cloud) te volgen.

Efficiënt werken

Een CRM-systeem (Customer Relation Management) zorgt ervoor dat uw commerciële bedrijfsprocessen volledig op elkaar zijn afgestemd. Cbyte kan deze software voor u ontwikkelen. Voor de klantgerichtheid die het CRM-systeem nastreeft is het nodig dat u de behoeften en eigenschappen van iedere klant zo goed mogelijk kent. De software die op maat wordt ontwikkeld, zorgt ervoor dat alle klantgegevens met elkaar in verbinding staan. Daardoor wordt elke verkoopkans benut en heeft u online (in the cloud) inzicht in uw activiteiten. Kortom, een Cbyte CRM-applicatie is een aanwinst voor uw bedrijf!

Customized webdevelopment

Cbyte levert ook maatwerk als het gaat om webdevelopment. Samen met u bepalen we de ‘look and feel’ van het ontwerp. Daarna vertalen wij uw wensen, in de juiste huisstijl en uitstraling van uw bedrijf, naar een passende website of webshop waar uw klanten zich meteen thuisvoelen. Uw internetidentiteit is immers uw online visitekaartje!


Neem Contact Op

Hier moet een text komen die mensen activeert. Om precies te zijn mensen activeren tot contact opnemen. Bijvoorbeeld door een offerte aan te vragen.

Vraag offerte aan

Cbyte levert maatwerk. Onze specialisten realiseren uw online wensen. Wij bieden een unieke service met een persoonlijk karakter. Dit allemaal tegen een scherpe prijs!

Werkwijze van test

Klantgericht

Cbyte stelt de klant centraal en zoekt naar de juiste oplossingen. Wij steken veel energie in ieder project. Kies daarom voor de internetdiensten van Cbyte!


Service

Als u een product koopt bij Cbyte kunt u er vanuit gaan dat wij een goede service verlenen. Maar ook voor technische vragen kunt u bij ons terecht. Bel ons gerust!


Specialisatie

Het is belangrijk om onderscheidend te zijn. Zeker in een vakgebied waar elke dag veranderingen plaatsvinden. Cbyte is altijd op de hoogste van de nieuwste technieken op het gebied van webdevelopment.


Persoonlijk

Wij houden van persoonlijk contact. U krijgt altijd een van onze specialisten aan de telefoon die weet waar u het over heeft. Wij hebben vaak aan een half woord genoeg.

  1. Kennismaken, dit kan middels een email, telefoongesprek of we komen bij u op bezoek.
  2. De wens, samen met u kijken we naar wat uw wil. Cbyte adviseert graag.
  3. Wanneer het duidelijk is wat u wilt en van ons kunt verwachten geven wij u een aanbod wat u niet kunt weerstaan.
  4. Nu komt het leukste gedeelte, wij maken wat u wilt. U kunt ons vragen wat u wilt en wanneer u dat wilt. Om zo goed mogelijk aan te sluiten op u wens vragen we vaak om uw feedback.
  5. We zijn "klaar" dit betekent dat het meeste werk er op zit! Maar we kunnen nog niet achter over hangen want het belangrijkste komt nog. Het perfectioneren, samen bekijken we alles nog een keer en maken we waar nodig veranderingen.
  6. Wanneer u helemaal tevreden bent leveren we ons product op. Er vanuit gaande dat er geen fouten meer in zitten. Kom je hier later achter geen paniek, dit lossen we graag voor uw op.
  7. Onze nazorg staat hoog in het vaandel, u mag ons altijd bellen of mailen. Webhosting of andere toebehoren nodig, we leveren dit tegen een aantrekkelijke prijs voor u.
  8. Als u na enige tijd op zoek bent naar vernieuwingen dan staat Cbyte uiteraard weer voor u klaar. Wij houden onze sites altijd in de gaten. Mochten wij kansen zien wordt u hier meteen van op de hoogte gesteld.

© 2019 Cbyte, Alle rechten voor behouden.