Responsive Design

Website aanpassen aan resolutie

De variatie aan apparaten die we dagelijks gebruiken om een website te bekijken wordt steeds groter. Voor maximaal online resultaat is het dan ook slim om uw website te optimaliseren voor meerdere formaten: desktop, tablet en smartphone. Deze optimalisatieslag maakt Cbyte door middel van een ‘responsive design’. Dat wil zeggen dat de indeling van uw website wordt aangepast aan de resolutie (formaat) en oriëntatie (horizontaal of verticaal) van het scherm.

Informatie wordt goed weergeven

Een ‘responsive design’ wordt opgebouwd aan de hand van een ‘fluid grid’. Een vloeibaar raster waarop de website wordt gebouwd en die dus niet vastzit aan een bepaald schermformaat. De elementen schalen en verspringen afhankelijk van de resolutie. U ziet hoe een dergelijk grid werkt door bijvoorbeeld onze ‘responsive’ website te openen in uw browser: www.cbyte.nl. Indien u het scherm vergroot of verkleint blijven alle elementen op de website in dezelfde volgorde staan (van links naar rechts), terwijl ze automatisch schalen en/of verplaatsen als het schermformaat verandert.

Maximale online bereikbaarheid

Maximale online bereikbaarheid Steeds vaker worden websites via smartphones en tablets bezocht dan op de traditionele manier via een laptop of desktop. Dat betekent dat u via een ‘responsive’ design het maximale online resultaat behaalt met uw website. U dient het de klant makkelijk te maken om via mobiele apparaten informatie tot zich te nemen, aankopen te doen, formulieren in te vullen of offertes aan te vragen. Indien u meer dan 25% bezoekers heeft via mobiele apparaten is het raadzaam om uw website ‘responsive’ te maken. Wij kunnen dit voor u nagaan in Google analytics. Want, wie zijn bezoekers goed bedient, bereikt doorgaans een hogere conversie.


Neem Contact Op

Hier moet een text komen die mensen activeert. Om precies te zijn mensen activeren tot contact opnemen. Bijvoorbeeld door een offerte aan te vragen.

Vraag offerte aan

Cbyte levert maatwerk. Onze specialisten realiseren uw online wensen. Wij bieden een unieke service met een persoonlijk karakter. Dit allemaal tegen een scherpe prijs!

Werkwijze van test

Klantgericht

Cbyte stelt de klant centraal en zoekt naar de juiste oplossingen. Wij steken veel energie in ieder project. Kies daarom voor de internetdiensten van Cbyte!


Service

Als u een product koopt bij Cbyte kunt u er vanuit gaan dat wij een goede service verlenen. Maar ook voor technische vragen kunt u bij ons terecht. Bel ons gerust!


Specialisatie

Het is belangrijk om onderscheidend te zijn. Zeker in een vakgebied waar elke dag veranderingen plaatsvinden. Cbyte is altijd op de hoogste van de nieuwste technieken op het gebied van webdevelopment.


Persoonlijk

Wij houden van persoonlijk contact. U krijgt altijd een van onze specialisten aan de telefoon die weet waar u het over heeft. Wij hebben vaak aan een half woord genoeg.

  1. Kennismaken, dit kan middels een email, telefoongesprek of we komen bij u op bezoek.
  2. De wens, samen met u kijken we naar wat uw wil. Cbyte adviseert graag.
  3. Wanneer het duidelijk is wat u wilt en van ons kunt verwachten geven wij u een aanbod wat u niet kunt weerstaan.
  4. Nu komt het leukste gedeelte, wij maken wat u wilt. U kunt ons vragen wat u wilt en wanneer u dat wilt. Om zo goed mogelijk aan te sluiten op u wens vragen we vaak om uw feedback.
  5. We zijn "klaar" dit betekent dat het meeste werk er op zit! Maar we kunnen nog niet achter over hangen want het belangrijkste komt nog. Het perfectioneren, samen bekijken we alles nog een keer en maken we waar nodig veranderingen.
  6. Wanneer u helemaal tevreden bent leveren we ons product op. Er vanuit gaande dat er geen fouten meer in zitten. Kom je hier later achter geen paniek, dit lossen we graag voor uw op.
  7. Onze nazorg staat hoog in het vaandel, u mag ons altijd bellen of mailen. Webhosting of andere toebehoren nodig, we leveren dit tegen een aantrekkelijke prijs voor u.
  8. Als u na enige tijd op zoek bent naar vernieuwingen dan staat Cbyte uiteraard weer voor u klaar. Wij houden onze sites altijd in de gaten. Mochten wij kansen zien wordt u hier meteen van op de hoogte gesteld.

© 2019 Cbyte, Alle rechten voor behouden.