SEO (Search Engine Optimization)

Goede vindbaarheid, meer bezoekers

Wordt uw website goed gevonden in de zoekmachines? Dat kunt u uitlezen in de statistieken. Zit er maandelijks een stijgende lijn in, of nemen de ‘visits’ juist af. Dan is het tijd voor actie! Met Search Engine Optimization (SEO) wordt de content van uw webshop geoptimaliseerd door toevoeging van de juiste zoekwoorden (keywords) per artikel. Bezoekers komen dan precies op deze ‘landingpages’ binnen op uw website na een ingegeven zoekopdracht. Hiermee genereert u meer ‘traffic’ naar uw website waardoor uw raking in de zoekmachines hoger wordt.

Zoekmachine-advertenties

Search Engine Advertising (SEA) is een zeer gerichte manier van adverteren via zoekmachines. Ook met een relatief laag budget kunt u hiermee prima adverteren. U betaalt immers per doorklik en u kunt vooraf uw budget instellen. Met een Google Adwords campagne kunt u heel doelgroepgericht adverteren: alleen binnen uw regio, of alleen in de avonduren (webshopuren). Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij zijn bekend met maken van een goede Adwordscampagne waarmee een goede Return On Investment (ROI) wordt verkregen.

Neem Contact Op

Hier moet een text komen die mensen activeert. Om precies te zijn mensen activeren tot contact opnemen. Bijvoorbeeld door een offerte aan te vragen.

Vraag offerte aan

Cbyte levert maatwerk. Onze specialisten realiseren uw online wensen. Wij bieden een unieke service met een persoonlijk karakter. Dit allemaal tegen een scherpe prijs!

Social Media Marketing

Om meer klanten te werven integreert Cbyte Social Media in uw webshop. Doordat bijvoorbeeld uw Facebookpagina, Instagram- of LinkedInprofiel geïntegreerd wordt in uw webshop genereert u meer bezoekers. Door uw Social Media-kanalen commercieel te benutten kan uw omzet via de webshop stijgen.

Linkbuilding voor betere vindbaarheid

U heeft al een website of webshop, maar niet voldoende bezoekers. Met meer links zal het aanzien van uw website toenemen in de ogen van zoekmachines. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk gerelateerde websites naar ú linken. Een bedrijf moet u deze 'gunst' verlenen, wat linkbuilding tot een zeer moeilijke en intensieve taak maakt. Natuurlijk kunt u zelf ook aan de slag met linkbuilding, maar Cbyte is hierin ervaren en kan u alle tools aanleveren en effectieve tips geven.

© 2019 Cbyte, Alle rechten voor behouden.